Projekteja

Julkiset

julkiset

Yritykset

yritykset

Yksityiset

yksityiset

Yritys

Näemme

Me DesignDeskissä eläydymme ennen kaikkea ihmisen arkeen, toiveisiin ja käytännön reunaehtoihin, näkemyksellisyyttä unohtamatta. Suunnittelu on tulevaisuuteen näkemistä.

Suunnittelupalvelumme on monipuolista ja energistä. Työpöydällämme on rakentamisen vivahteikas paletti. Työssämme yhdistyvät tekninen tietotaito, ripeä päätöksenteko sekä laatutekijät sosiaalisesti, taloudellisesti ja ympäristöllisesti toimivaksi ratkaisuksi.

Erityisosaamistamme ovat hyvä materiaali- ja tuotetuntemus. Tunnemme hyvin sekä kotimaiset että eurooppalaiset rakennus- ja sisustusvalikoimat. Panostamme arkkitehtuurin kanssa käsi kädessä kulkevaan tyylikkääseen ja perusteltuun värityssuunnitteluun. Meille on tärkeää, että toimiva rakennettu ympäristö tuottaa aina myös mielihyvää, mielenrauhaa ja iloa arkipäivään.

Teemme

DesignDesk Oy on sisustusarkkitehtuurin ja erikoiskalusteiden suunnittelutoimisto. Asiakkaina ovat niin yritykset, kunnat ja kaupungit kuin yksityisasiakkaatkin. Suunnittelemme sekä julkisia rakennuksia että yksityiskoteja. Teemme kaikkea pienen mittakaavan konsultoinnista, käyttäjälähtöisestä tilasuunnittelusta aina laaja-alaiseen suunnitteluun. Projektin koosta ja luonteesta riippumatta meille on tärkeää, että asiakas saa pitkäkestoisen hyödyn toiminnalleen ja tilojen käytettävyydelle.

Meillä on vankka kokemus suuristakin suunnitteluprojekteista. Olemme jo vuosien ajan työskennelleet tiiviissä yhteistyössä Suomen johtavien arkkitehtitoimistojen kanssa. Mutkaton yhteistyö arkkitehtien ja muiden rakentamisen ammattilaisten kanssa takaa, että suunnitelmat toteutuvat aikataulussa ja onnistuneesti.

Oppimisympäristöt ovat viime aikoina uudistuneet voimakkaasti. Suomen koululaitoksen hiljattain uudistuneet opetussuunnitelmat ovat herättäneet oppilaitoksissa tarpeen käyttää ammattilaisia suunnittelutyön apuna. DesignDesk on ollut mukana monessa oppimisympäristön projektissa. Niissä on onnistuttu luomaan inspiroivia, uusia opetusmenetelmiä tukevia tiloja.

Yksityisasiakkaille olemme suunnitelleet kodin ja vapaa-ajan asuntojen muutostöitä, laajamittaisia saneerauksia sekä asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä sisustusratkaisuja. Yleisimpiä kohteitamme ovat olleet kylpyhuone- ja keittiösaneeraukset. Myös loma-asuntojen kokonaisvaltainen suunnittelu on erikoisalaamme.

Yhteystiedot

DesignDesk Oy
Y- 2543562-5
Pursimiehenkatu 15 (liiketila)
00150 Helsinki

Postiosoite
Vuorilehdonkuja 3 F1
01200 Vantaa

Tero Hirvonen
Sisustusarkkitehti SIO
Taiteen maisteri
+358 50 570 1392
tero[at]designdesk.fi